• Cum iti revii dupa o petrecere de pomina

    Cum iti revii dupa o petrecere de pomina

    Este sezonul petrecerilor care se tin lant si al momentelor in care sarbatorim, impreuna cu familia, prietenii sau colegii realizarile anului care a trecut. Veselia, paharele inchinate si mancarea in exces au, insa, un pret: a doua zi, nu ne simtim in cea mai buna forma. Daca vrei ca starea ta generala sa nu fie afectata de toate aceste lucruri, iata ce trebuie sa faci in dimineata de dupa o petrecere intensa:


    Bea multa apa. Hidratarea ajuta la inviorare si ofera un restart intregului organism. Tine cont ca, in astfel de situatii, apa este mai importanta chiar decat cafeaua. Aceasta din urma are un efect de deshidratare, asa ca renunta la speranta ca o ceasca in plus te va pune pe picioare. Un pahar sau doua de apa vor avea un efect mult mai bun. 

    ● Daca simti nevoia, totusi, de o bautura calda, alege ceaiurile din plante. Musetelul si menta au efect de calmare si iti vor fi de folos inclusiv daca ai dureri de cap. 

    Mananca multe fructe si legume. Ai nevoie de o revitaminizare, iar vegetalele sunt cea mai naturala sursa de elemente minerale necesare corpului tau pentru a-si reveni. De exemplu, un shake din banane si lapte este o solutie excelenta pentru a suplimenta nivelul de potasiu, magneziu si electroliti din organism.

    Fa sport. Chiar daca ti se pare ca este ultimul lucru de care esti in stare dupa o noapte de petrecere, activitatea fizica va face minuni pentru starea ta generala. Iti va repune in functiune circulatia la nivel optim si iti va oferi energia care iti lipseste. In plus, prin transpiratie vei elimina si o buna parte din toxinele acumulate din alcool si mancare.

    ● La pranz, o supa de pui este exact ce ai nevoie. Te va revigora pentru a face fata restului zilei cu succes.

    ● Un alt pont foarte bun este sa te pregatesti pentru a doua zi inca dinainte de a merge la culcare. Inainte de somn, ia o capsula de vitamina B, pentru ca in asa fel iti vei ajuta organismul sa isi revina inca din timpul somnului.

  • Articole similare