• Ce tendinte aduce 2019 in make-up

    Ce tendinte aduce 2019 in make-up


    Arta machiajului se afla, in fiecare an, in atentia marilor creatori de moda si a stilistilor. La fel ca si in cazul hainelor si make-up-ul este supus tendintelor. El completeaza, astfel, look-ul pe care un anumit designer il prefera la inceputul fiecarui sezon. Iata, asadar, trendurile care s-au facut remarcate in domeniul machiajului pentru acest an:

    Smokey-eye reinventat. Clasicul machiaj de acest tip realizat cu negru È™i fumuriu iese din atentie, macar pentru o perioada si este inlocuit cu unul realizat din culori mai blande. Tom Ford a prezentat o varianta spectaculoasa de smokey-eye in nuante aurii, care aminteste de anii ‘70.

    ● Odata cu venirea primaverii, culorile fardurilor de pleoape sunt si ele inlocuite cu nuante vesele. Daca vei cauta prezentarea Rodarte, vei fi inspirata de rozul curajos pe care stilistii l-au ales pentru machiajul ochilor. Alti designeri au preferat sa foloseasca nuantele puternice de roz pentru mascara, efectul fiind unul exotic, potrivit pentru vacante sau pentru o petrecere de vara.

    O noutate absoluta a sezonului este reprezentata de nuantele metalice folosite pentru machiajul buzelor. Daca esti o temerara si vrei sa dai tonul, arunca o privire la prezentarea lui Jeremy Scott si vei descoperi cum rujul clasic a fost inlocuit de un make-up complex, in care buzele devin aurii sau argintii. Iti recomandam, insa, sa pastrezi acest look pentru iesirile in club, unde il poti pune in valoare.

    ● Daca, insa, te situezi la ”polul” celalalt, al femeilor care opteaza pentru un aspect clasic si elegant, avem o veste buna si pentru tine. Stilul de machiaj ”ochi de pisica”, realizat cu un dermatograf subtire si nuante delicate pe pleoape, revine, din nou, in actualitate. Incearca-l si vei constata ca aparitia ta delicata si amintind de machiajul vedetelor din ”era de aur” de la Hollywood ii va cuceri pe cei din jur.

    ● Chiar si pentru zilele in care nu iti gasesti inspiratia, avem o varianta care te va scoate din impas: rujul rosu, un pic de blush pe pometi si un machiaj natural al ochilor reprezinta tot ce ai nevoie pentru un look actual si ingrijit.

  • Articole similare