• Ce rujuri sunt la moda in 2019

    Ce rujuri sunt la moda in 2019

    Rujul face parte din ”arsenalul” de infrumusetare al femeilor inca din cele mai vechi timpuri. De cele mai multe ori il alegem in functie de culoarea care ni se potriveste. Insa, daca vrei sa iesi un pic din tipare si sa incerci variante noi, te incurajam si iti prezentam cele mai importante tendinte ale anului in materie de rujuri.

    Cel mai puternic trend se anunta a fi unul care nu tine atat de culoare, cat de textura: buzele cu look pudrat. Rujul finisat cu un balsam care ii ofera acest aspect a fost prezentat ca vedeta sezonului de catre multi specialisti in arta machiajului. Avantajul sau este ca ofera o profunzime a culorilor pe care formula traditionala nu o poate atinge. In plus, fixarea pe buze este una superioara. Daca vrei totusi sa mergi pe o formula clasica, rujul cu textura mata se inscrie si el in acest trend. Il poti asorta cu succes la machiaje stralucitoare sau mai subtile si va aduce acel plus de glamour care va face diferenta.

    O alta tendinta importanta a anului este reprezentata de nuantele ”nude”, insa reinterpretate. Noutatea vine din faptul ca, desi vorbim de o cromatica foarte apropiata de culoarea naturala a buzelor, ea contine un mic plus de pigment care o va face sa iasa in evidenta exact atat cat este nevoie. Acest look va echilibra perfect un machiaj al ochilor mai pronuntat, asa ca il poti utiliza cu incredere, inclusiv la petreceri si ocazii festive.

    La polul celalalt al tendintelor se afla nuantele puternice. 2019 va fi, in moda, un an al culorilor stralucitoare, inclusiv cu efect neon, asa ca acest trend nu putea sa lipseasca nici din machiaj. ”Infrarosu” a fost termenul ales de stilisti pentru a descrie aceasta abordare. Buzele vor fi colorate in cele mai indraznete nuante de rosu, iar machiajul ochilor va ramane unul temperat, chiar rezumat la un simplu dermatograf negru sau mascara. Daca nuanta pielii tale o permite, poti alege chiar un ruj care sa contina si un pigment portocaliu.


  • Articole similare