• Ce gadgeturi puteti achizitiona la shoppingul de dupa Craciun

    Ce gadgeturi puteti achizitiona la shoppingul de dupa Craciun

    Craciunul ar fi fost un moment bun pentru a face cadou un gadget inspirat, mai ales unei persoane din familie sau unui prieten pasionat de tehnica. Chiar daca din diverse motive ai ratat momentul, poti profita de perioada reducerilor din magazine care tocmai a inceput. Ce este asadar interesant de cumparat anul acesta unui devorator de gadgeturi? 


    Casti cu anulare de zgomot - Sunt extrem de utile mai ales daca persoana careia vrei sa-i daruiesti un astfel de cadou lucreaza intr-un open space iar muzica din casti ii confera un fundal sonor pentru un plus de concentrare. Pe piata sunt diverse modele, unele mai ieftine, altele mai scumpe. 

    Smartwatch pentru masurarea pulsului si a tensiunii arteriale. Daca aveti un prieten pasionat de sport, care fie iese la alergare, fie face ciclism, o surpriza placuta ar fi sa-i oferiti unul din smartwatch-urile de pe piata. Si aici oferta este generoasa, incluzand ceasuri inteligente de la Fitbit, Samsung, Huawei, Garmin, Polar. 

    Incarcator auto rapid. Persoanele care vorbesc mult la telefon si isi folosesc telefonul inclusiv pentru treburi profesionale raman in cele mai neasteptate momente fara baterie. Un incarcator auto rapid ar fi chiar salvator de situatii cheie. 

    Arc cu sageti virtuale - un gadget ultra cool pentru barbatii tineri. Telefonul se plaseaza in arc si cu ajutorul unei aplicatii se poate exersa trasul cu sageti. 

    Rucsac anti-furt - util mai ales persoanelor care merg cu mijloacele de transport in comun sau cu mijloace alternative, spre exemplu bicicleta sau trotineta. Multe dintre variantele existente au si spatiu alocat pentru charger USB. Rucsacul ofera siguranta chiar si in cele mai aglomerate si nesigure locuri. 

  • Articole similare