• An Nou, tunsoare noua!

    An Nou, tunsoare noua!

    Din cand in cand, orice femeie simte nevoia sa isi schimbe tunsoarea. Este o modificare importanta a aspectului nostru, care ne poate ajuta sa ne schimbam in bine intreaga stare de spirit. Un look nou poate insemna ”stergerea” catorva ani buni de pe chipul nostru, ne poate ajuta sa descoperim moduri noi de a ne machia si, in general, ne ofera senzatia unui nou inceput. Asadar, nimic mai potrivit decat sa faci acest pas in preajma trecerii dintre ani. Care sunt, insa, cele mai moderne tunsori, in acest sezon?


    Bobul de lungime medie ramane in topul stilistilor. Este una dintre cele mai confortabile si versatile variante de tunsori, pentru ca iti ofera lejeritate, dar, in acelasi timp si optiuni diverse de aranjare si coafare. Poti, de asemenea, sa mergi pe varianta ”neglijentei studiate”, adica sa il lasi cat mai liber, doar sa ii temperezi volumul cu o spuma de styling.

    Daca simti ca a sosit momentul unei schimbari radicale si curajoase, alege stilul ”pixie”, adica parul tuns foarte scurt, cu o lungime de 3-4 centimetri. Chiar daca ti se pare ciudat la prima vedere, vei constata ca acesta poate fi extrem de compatibil chiar si cu un look elegant, caruia ii ofera originalitate. Aspectul cat mai ”ciufulit” este cea mai buna optiune atunci cand te gandesti cum sa il aranjezi.

    Daca stilul tau este, insa, mai temperat si preferi lungimea intermediara sau chiar parul lung, profita de faptul ca anii ‘60 au revenit la moda. In cazul acesta, singurul motiv pentru care vei avea nevoie de foarfeca este pentru a taia varfurile degradate. Ai, in schimb, la dispozitie, numeroase variante de accesorizare. Bentitele de par, agrafele elegante sau coafurile inspirate de Jane Fonda sau Claudia Cardinale au revenit printre preferintele stilistilor. 

    Daca spiritul tau este unul mai boem, atunci recreaza stilul dezordonat, insa cuceritor al lui Brigitte Bardot: lasa-ti parul liber pe umeri si prinde, cu o agrafa, doar bretonul sau suvitele din fata. 

  • Articole similare