• Drob de miel





    Ingrediente:


    • organele de miel (ficat, rinichi, plamani, inima)
    • 1/2 kg pipote si inimi de pui
    • 1/2 kg ficat de pasare
    • 2 cepe
    • 4-5 fire usturoi verde
    • putin tarhon
    • 6 fire ceapa verde
    • 6 oua
    • 2 linguri iaurt 
    • pesmet
    • 50 g unt
    • piper, condiment pentru drob, sare


    Mod de preparare:

    1. Se spala organele de miel si se tin timp de 15 minute in apa cu otet. Se scot, se taie bucati de 5 cm si se pun la fiert impreuna cu ficatul, pipotele si inimile de pui.

    2. Dupa fierbere, se scot, se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa uscata, ceapa verde, usturoiul si tarhonul.

    3. Compozitia se amesteca bine cu ouale, iaurtul, condimentele si se pune intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet.

    4. Se pune in cuptor si se tine pana cand capata o culoare maronie.

  • Articole similare