• Ce rochii vei purta vara aceasta?

     


    Vremea se incalzeste din cel in ce mai tare si devine tot mai prietenoasa cu dorinta noastra de a purta din nou rochii care sa ne scoata in evidenta calitatile fizice si feminitatea. Iata care sunt cele mai in tendinte modele de rochii in aceasta vara, anuntate in cele mai prestigioase reviste de moda din lume, inclusiv Vogue:

    Magie monocroma. Intr-o lume fara raspunsuri simple sau chiar intrebari simple, designerii au aratat o predilectie pentru alb si negru. Combinatia lor ofera un efect in acelasi timp retro si foarte modern si acea simplitatate care sta intotdeauna la baza adevaratei elegante.

    Bretele si snururile incrucisate atasate rochiilor reprezinta un detaliu foarte folosit de designeri pentru acest sezon. Fie ca au ales sa le adauge in zona umerilor, fie pe spate sau chiar in zona toracelui, ele adauga un plus de nonconformism si un efect surprinzator intregii tinute.

    Rochia maxi revine in forta si este o alegere perfecta pentru vara. Aceasta abordare romantica, dar si confortabila a fost adoptata de case de moda importante, precum Dior, Alberta Ferretti, Valentino, Erdem si Michael Kors. Indiferent unde alegi sa o porti, iti va oferi un aer glamour. Cat mai vaporoasa si oricat de colorata o doresti, rochia maxi poate fi piesa ta de rezistenta in aceasta vara.

    Pentru rochiile rezervate ocaziilor speciale, vei fi in tendinte daca te vei inspira din moda perioadei disco. Materiale cu efecte metalice, paiete sau cristale, croieli gandite astfel incat sa aiba in centru drapaje spectaculoase sau taieturi adanci pe picior, toate te vor proiecta intr-o atmosfera in care grijile prezentului pot fi uitate macar pentru o seara si te poti concentra doar la buna dispozitie.

    O alta tendinta inspirata din trecut, care aminteste de perioada de glorie a anilor 90, este cea reprezentata de decupajele geometrice din zona toracelui. Daca in urma cu 20 de ani era rezervata tinutelor de seara sau vedetelor precum Toni Braxton, acum o poti abirda chiar si la rochiile de zi, cu conditia sa porti o astfel de piesa in afara contextelor profesionale.

  • Articole similare