• Mici strategii pentru evitarea aglomeratiei pentru cumparaturile de Paste

     


    Pastele este chiar dupa colt, strazile au inceput sa fie din ce in ce mai aglomerate iar oamenii s-au pornit in cautarea cadourilor pentru Iepuras sau al cumparaturilor pentru masa de Paste. Cu toate acestea, sa nu uitam ca suntem inca in plina pandemie, iar cumparaturile trebuie sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta pentru noi. Chiar daca magazinele au luat masuri suplimentare pentru evitarea raspandirii coronavirusului, este important ca si noi sa evitam pe cat posibil aglomeratia. Iata cateva mici strategii pe care le poti imbratisa pentru cumparaturile de acest Paste:

     

    Fa-ti liste. Daca nu ai inceput deja cumparaturile, atunci este timpul sa-ti faci liste pentru fiecare categorie in parte : haine noi, cadouri de Iepuras pentru membrii familiei si pentru prieteni, ingrediente sau produse pentru Paste. Incearca pe cat posibil ca listele sa poate fi acoperite intr-un singur magazin, maxim doua.

     

    Mergi la inceput de program, cat mai de dimineata. Incearca sa speculezi cat  mai mult orele in care nu vei gasi cozi foarte mari. Cel mai indicat este sa mergi in prima parte a diminetii sau in ultima ora inaintea inchiderii magazinului.

     

    Cumpara online, in special produsele neperisabile. Cumparaturile online sunt cea mai buna metoda de a evita cozile si aglomeratia, iar acum pentru majoritatea cumparaturile nu mai ai motive de ingrijorare in ceea ce priveste livrarea. Spre exemplu, pe cora.ro te asteapta o oferta cu peste 40.000 de produse. Iti reamintim si ca pentru toata luna aprilie, pentru comenzi de peste 300 de lei ai livrare gratuita. Produsele cora le poti gasi si prin aplicatiile foodpanda si glovo, livrarea acestora fiindu-ti asigurata in doar 60 de minute. Descopera mai multe detalii aici. Daca vrei sa fii la curent cu toate ofertele magazinului cora, descarca-ti cat mai repede aplicatia cora Romania, disponibila din Google Play sau App Store.

     

    Utilizeaza casele self-checkout. Casele la care iti scanezi singur produsele sunt de obicei mai putin aglomerate iar noi iti recomandam sa folosesti acest serviciu ori de cate ori il intalnesti pentru ca este extrem de intuitiv si iti scuteste timp de asteptare la case.

     

    Mai presus de toate, nu uita ca este important sa intampinam Pastele cu smerenie, bucurie in suflet si grija fata de noi si semenii nosti. Pentru asta, nu uita masca acasa, poart-o corect si pastreaza distanta in  magazine. Cu totii ne dorim sarbatori linistite si fiecare dintre noi putem contribui la sanatatea si linistea noastra si a celorlalti.

  • Articole similare