• 4 filme de urmarit in familie

     


    Te gandesti ce veti face in timpul liber in aceasta vacanta prelungita ? Ce ar fi sa organizezi seri de cinema acasa, cu popcorn si multa voie buna ? Noi iti recomandam cateva filme numai bune de vazut in familie, usor accesibile de pe platformele bine cunoscute.

     

    Dincolo de luna (Over the moon) este un film animat in care o fetita de doar 13 ani construieste o racheta si ajunge pe luna, in incercarea de a gasi raspunsul la intrebarea: este dragostea eterna ? Un film induiosator, despre dragostea unei mamei, despre pierderi, dar si regasiri.  Atentie, copiii cu siguranta vor dori si ei o astfel de racheta !

     

    Daca copiii tai nu au citit inca cartea Marele Urias, de cunoscutul Roald Dahl, este o ocazie buna pentru a viziona filmul ! Pur si simplu magic, filmul animat este induiosator, prezentand relatia fantastica dintre o fetita si un mare urias bland. Copiii vor fi fascinati sa intre intr-o lume extraordinara, amuzanta, in care invata despre ce inseamna un prieten adevarat si despre importanta valorilor. 

     

    Un alt film numai bun de vizionat in familie este Coco, care prezinta povestea unui baietel care isi doreste sa devina muzician si care ajunge sa interactioneze cu scheleti vorbitori. Un fundal muzical antrenant, filmul are o poveste amuzanta, usor de urmarit, dar care nu duce lipsa de momente emotionante.

     

    Un alt film bazat pe o poveste binecunoscuta, Micul Print, este ecranizarea sincera, induiosatoare si remarcabila din punct de vedere vizual a binecunoscutei carti Micul Print de Antoine de Saint Exupéry. O fetita se imprieteneste cu un pilot in varsta, iar acesta din urma ii spune povestea unui prieten din trecutul sau: a unui mic print de pe alta planeta. Inspirati de film, copiii vor dori apoi sa citeasca si cartea!

     

    Organizarea unor seri de cinema acasa, in siguranta, nu este doar un mod placut de a petrece timpul in familie ci si o oportunitate, atat pentru copii cat si pentru adulti, de a discuta despre valori importante precum prietenia, bunatatea, curajul. 

  • Articole similare