• Frumusete naturala cu produse certificate ca ecologice - Alviana

     


    Te-ai saturat de produse cosmetice conventionale si ai vrea ca frumusetea ta sa se bazeze pe ingrediente naturale si blande cu pielea ta ? Dupa cum probabil stii deja, produsele de beauty obisnuite sunt produse din ingrediente sintetice, autorizate. De cele mai multe ori, acestea sunt in proportie de 100% din ingrediente artificiale. Spre deosebire de produsele conventionale, produsele din ingrediente naturale sunt obtinute de multe ori ca rezultat al unui proces de manufactura sau, pe cale industriala, insa din ingrediente care sunt certificate ca provenind din agricultura ecologica sau organica. Pentru ca produsele cosmetice care folosesc ingrediente naturale sau organice au nevoie de un plus de certificari, acestea sunt considerate ca produse cu standarde superioare de calitate.

     

    Daca te intrebi deja ce ingrediente comune pentru produsele de beauty obisnuite nu vei gasi in cosmeticele naturale, ei bine este vorba in primul rand de elementele petrochimice : parafina, silicon, uleiuri minerale, parabeni, filtre chimice (UV), polietilen glycol, coloranti sintetici, parfumuri artificiale.

     


    In magazinele cora poti gasi acum gama de cosmetice Alviana, un brand german din ingrediente 100% naturale, certificate ecologic. Produsele cosmetice Alviana sunt atat pentru adulti, cat si pe bebelusi si copii. Gama pentru bebelusi si copii contine servetele umede, lotiune si sampon de spalat, ingrijire, crema de protectie a fetei si a ranilor, precum si ulei de ingrijire. Toate produsele asigura o ingrijire delicata si blanda, ingredientele fiind 100% naturale si vegane.

     

    Gama dedicata adultilor contine produse pentru ingrijirea tenului (lapte demachiant, masca anti-imbatranire, crema de noapte anti-age, crema de zi anti-age cu Q10, masca hidratanta), produse pentru par (sampon pentru par tern, sampon pentru volum si par fin, sampon pentru par uscat cu avocado ecologic), produse pentru ingrijirea orala si corporala (geluri de dus, lotiuni de corp, creme de corp, deodorante, pasta de dinti).

     Aici le poti gasi pe toate! 

    Daca nu te-am convins suficient, iata un plus de motive pentru care sa alegi produsele cosmetice naturale Alviana :

     

    Cosmeticele naturale sunt eficiente, asigura rezultate rapide si, mai ales, actioneaza bland asupra pielii. In plus, substantele active cele mai importante cu impact asupra starii pielii, adica vitaminele, proteinele si anti-oxidantii provin surse naturale, nu sintetice.

     

    Produsele cosmetice naturale sunt obtinute prin tehnologii care au impact minim asupra mediului, prin simplul fapt ca acestea nu folosesc ingrediente obtinute prin utilizarea pesticidelor, erbicedelor, fungicidelor.

     

    Produsele de beauty certificate ca fiind naturale sau organice sunt realizate intr-un mod responsabil si sustenabil.

  • Articole similare