• Usureaza-ti cumparaturile de Paste cu cora Express

     

    S-a dat startul cumparaturilor de Paste, magazinele sunt pline cu produse pentru Paste, iar oamenii au inceput deja sa-si faca listele de cumparaturi. Din nefericire, perioada Pastelui se suprapune peste o perioada de restrictii pentru prevenirea raspandirii SARS-COV2, restrictii care afecteaza inclusiv programul magazinelor. Cu toate acestea, restrictiile si noul program al magazinelor, nu trebuie sa afecteze planurile de cumparaturi ale consumatorilor.

     

    Pentru a facilita cumparaturile romanilor in conditii de siguranta maxima, cora a incheiat inca de anul trecut parteneriate cu platformele de delivery, foodpanda si glovo, prin care consumatorii cora pot alege peste 3000 de produse  si care pot fi livrate in 60 de minute, chiar la usa acestora. Consumatorii pot accesa produsele cora direct de pe cele doua platforme. Serviciul cora express acopera toate orasele in care care activeaza reteaua cora: Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Cluj, Bacau, Drobeta Turnu Severin.

     

    Produsele listate acopera atat produse alimentare, cat si nealimentare.Serviciul este ideal pentru cumparaturi esentiale, cum sunt paine, lapte, cereale, mezeluri, fructe si legume. Lipsa timpului, dar si pandemia au facut ca tot mai multi consumatori sa opteze pentru comenzile online, iar cora si-a propus sa vina in intampinarea clientilor sai cu servicii rapide si sigure.

     

    Dincolo de parteneriatele cu glovo si foodpanda, cora isi invita clientii sa faca comenzi pe cora.ro, cu livrare acasa sau cu ridicare rapida din magazin. Pentru rezidentii cartierului Militari, cora a deschis un nou concept de magazin de proximitate, cora Urban, unde, de asemenea, clientii isi pot ridica comenzile facute online.

  • Articole similare