• Ponturi pentru frumusetea tenului tau, de la experti

     

    La orice varsta, ne dorim sa avem un ten cat mai luminos si mai sanatos. Mai mult, vrem ca pielea noastra sa arate cat mai aproape de perfectiune, si atunci cand suntem machiate, dar si atunci cand abordam infatisarea naturala. Iata cateva ponturi de la expertii in frumusete, menite sa indeplinesti aceste obiective:

    Dupa aplicarea bazei de machiaj(corector, fond de ten sau crema hidratanta), apasa usor pe piele varfurile degetelor, avand grija ca acestea sa fie curate. Acest lucru elimina cantitatea in exces din produsul de machiaj, astfel incat aparitia ta va fi impecabila. Acordai atentie zonelor predispuse la pliuri ale pielii in care machiajul se aduna pe tot parcursul zilei, inclusiv in jurul ochilor, nasului si gurii.

    Intotdeauna sa ai grija ca fata ta sa fie curata seara, inainte de a merge la culcare. Atunci cand iti usuci fata dupa spalare, in loc sa freci prosppul pe piele, foloseste o miscare de tamponare usoara, care este mai blanda cu tenul tau.

    Un umidificator de camera reprezinta o investitie foarte utila nu doar pentru pielea ta, ci si pentru par. Acesta te ajuta sa iti mentii tenul hidratat si, in acelasi timp, contribuie la prevenirea ruperii firelor de par si iti face podoaba capilara  mai usor de coafat.

    Nu mai utiliza o crema hidratanta fara protectie solara sub sau peste cea care are un coeficient mare de protectie solara.

    Acest lucru poate interfera cu eficienta protejarii tenului tau de razele ultraviolete. Ca ultim pas in rutina de ingrijire a pielii, aplica un produs care ofera protectie solara cu SPF 30 sau mai mare. Majoritatea sunt fabricate cu acelasi tip de ingrediente ca si cremele hidratante.

    Poarta in mod frecvent fond de ten.

    Majoritatea formulelor de fonduri de ten lichide sau sub forma de pudra contin ingrediente care pot actiona ca protectori impotriva razelor ultraviolete ale soarelui. Chiar daca machiajul tau nu are SPF, te va ajuta in continuare sa iti protejezii pielea. Desigur, trebuie sa folosesti si crema cu factor de protectie solara zilnic, dar cea oferita de fondul de ten este un bonus.

  • Articole similare