• Prima iesire la pescuit cu prietenii: esti pregatit pentru vesti bune?

     


    Prima iesire la pescuit cu prietenii: esti pregatit pentru vesti bune?

    Pescuitul este una dintre cele mai relaxante activitati. De asemenea, este o buna ocazie de a ne bucura de intalnirile in aer liber cu prietenii cei mai buni si de a sta de vorba pe indelete, asa cum viata agitata de fiecare zi ne impiedica, de cele mai multe ori, sa facem. Pescuitul nu inseamna doar bucuria de a scoate un peste din apa, ci, mai mult decat atat, este o modalitate de socializare foarte speciala, pentru ca ne ofera tihna si bucuria unei companii placute, fara prea mult efort.

    Desigur, inainte de a planifica prima iesire la pescuit pe anul acesta, trebuie sa te asiguri ca ai toate instrumentele necesare. Daca vei constata ca din trusa ta lipseste ceva, in magazinele cora vei gasi o multime de produse dedicate acestei activitati.

    Dupa ce ai verificat ca ai toate cele necesare, te poti indrepta cu bucurie catre locul de intalnire cu prietenii tai si le poti spune si lor ca ati facut o alegere inteleapta, prezentandu-le beneficiile pescuitului:

    Aceasta activitate te ajuta sa te mentii intr-o buna forma fizica. In timpul pescuitului, principalele grupe musculare, inima si plamanii au numai de castigat. Alegerea unui loc de pescuit aflat la cativa pasi de casa ta sau la 10-15 minute de mers pe jos iti ofera, de asemenea, ocazia sa faci miscare.

    Un alt beneficiu este cresterea aportului de vitamina D.

    Chiar si atunci cand cerul este innorat, a fi in exterior inseamna ca organismul tau isi poate completa rezervele de vitamina D. Aceasta ajuta la reglarea cantitatii de calciu si fosfat din corp., mentinandu-va sanatoase oasele si dintii. ÃŽn plus, tot vitamina D ÃŽti stimuleaza sistemul imunitar si poate ajuta la combaterea depresiei.

    Pescuitul iti imbunatateste, de asemenea, si concentrarea.

    Fiind afara si observand mediul din jurul tau, iti imbunatatest atentia sii capacitatea de concentrare, potrivit cercetarilor din British Journal of Sports Medicine.

    Asadar, ofera-le prietenilor tai vestile bune si fir intins tuturor!

  • Articole similare