• 3 tendinte pentru decorurile de Paste


    Fiecare sarbatoare a Pastelui ne aduce mai aproape de dorinta noastra de renastere si de emotia unui nou inceput. Cum Pastele coincide cu revenirea la viata a naturii, pregatirea casei pentru intampinarea acestei sarbatori reflecta entuziasmul celebrarii naturii. Iata cateva dintre tendintele in materie de decoruri interioare pentru Pastele 2021 :


    Mixarea elementelor traditionale de Paste cu detalii din natura care surprind venirea primaverii. Un exemplu ar fi folosirea unor vaze in culori pastelate in care sa asezati un mix surprinzator de flori de primavara si oua decorative colorate, fixate in vaza cu ajutorul unor tepuse de lemn. Piesa decorativa centrala de pe masa de Paste poate fi o mica coronita din flori, pe care asezam oua colorate, iar in mijloc o lumanare speciala.


    Folosirea decoratiunilor luminoase. Mai presus de orice, Pastele inseamna lumina si speranta pe care aceasta o simbolizeaza. Pentru Pastele 2021, foarte in tendinte sunt decoratiunile din lemn care au ca tematica sarbatoarea Pastelui dar care sunt prevazute cu instalatii luminoase. Spre exemplu, iepurasi din material lemnos cu banda LED, oua colorate legate intr-un sistem luminos, coronite sau semnalistica cu mesaje, de asemenea, discret luminate prin banda LED. Pe langa astfel de crafturi, lumanari asezate in vaze si sfesnice sau ca parte dintr-un decor cu elemente naturale vor intregi atmosfera de sarbatoare pascala din casa voastra.


    Realizarea de decoratiuni jucause. Un astfel de exemplu poate fi un aranjament din morcovi si flori sau un mic copacel de care se pot agata oua. Pentru copacel, pot fi folosite ramuri inflorite asezate in vaze, stropitori de metal sau ghivece pentru flori, pe care se agata oua confectionate din diverse materiale.

     

     

     

     

     

     

     

  • Articole similare