• Mic curs despre oua

    Mic curs despre oua

    cora te consiliaza in privinta alegerii oualor

    Asistent la cumparaturi – tu stii ce oua cumperi?

    Ouale sunt o prezenta constanta in dieta noastra, iar nutritionistii le recomanda cu generozitate pentru ca sunt bogate in vitamine, proteine, lipide, minerale.

    Acordam din ce in mai multa atentie unui stil de viata sanatos, bazat pe o dieta echilibrata, iar oul este un element central al ei, avand in vedere ca este si foarte versatil, fiind prezent in numeroase retete.

    Ne dorim sa avem in hipermarketurile cora cele mai bune produse pentru clientii nostri si acordam o atentie deosebita oualor, tendinta la nivel global fiind aceea de a asigura aprovizionarea cu oua de cele mai bune calitate.

    Calitate care inseamna nu doar prospetime, dar mai ales o sursa sustenabila si cora selecteaza cu grija furnizorii.

    In plus, cora a demarat un proces de reducere a prezentei la raft a oualor cu cifra 3, provenite de la gaini crescute in baterii, punand accent pe ouale bio si cele cu cifrele 1 – de la gaini crescute in aer liber si 2 – de la gaini crescute la sol in hale.

    Angajamentul cora Romania este acela de a delista total ouale cu cifra 3, din anul 2024, angajament care de altfel se inscrie in politica grupului la nivel european.

    Pana atunci, ne dorim ca publicul sa fie informat si sa stie ceea ce cumpara, de aceea in hipermarketurile cora avem campanii de constientizare prin care publicul primeste informatii despre provenienta oualor. La raft, acestea sunt marcate cat se poate de clar, iar clientii gasesc in magazin afise in care se explica modul in care trebuie TtradusT codul de pe oua. De asemenea, in cataloagele cora ofertele de oua sunt marcate cu aceleasi cifre, astfel incat cumparatorul sa decida ce produs achizitioneaza in cunostinta de cauza. Aceste informatii sunt disponibile si in cazul comenzilor online.

    Ta asteptam la cora sa descoperi tot ceea ce e nevoie sa stiti despre oua si daca aveti intrebari, asistentii cora va stau la dispozitie. 

  • Articole similare