• Tu cum te machiezi primavara asta?



    Luna martie este aproape si, odata cu ea, vine si vremea perfecta sa ne improspatam look-ul. Fiecare primavara este un moment in care ne bucuram de vremea care se incalzeste, de natura care se trezeste la viata si de o noua ocazie de a ne reinventa. Daca machiajul este una dintre pasiunile tale, iata cele mai fresh tendinte de anul acesta :

    Reinventarea creionului dermatograf. Clasicul eyeliner nu se mai foloseste doar pentru a-ti contura ochii la baza genelor. Poti folosi creionul si pentru a desena diverse forme pe pleoape, mai ales atunci cand vorbim de un machiaj pentru o ocazie speciala si mai putin conformista. Forme geometrice, mici flori sau inimioare, orice iti dicteaza imaginatia! Recomandarea stilistilor este sa alegi un dermatograf in nuante deschise, cum ar fi argintiu sau alb.

    Preferi stilul mai conventional, insa ti-ai dori si sa arati spectaculos? Un smoky-eye cu irizatii metalice este alegerea perfecta. Realizeaza-l in stilul clasic, cu fard de ochi in culori inchise iar, la final, adauga o tusa finala de glitter argintiu sau auriu. Rezultatul va fi de-a dreptul wow!

    Preferi sa iti pui in evidenta mai degraba buzele? Trebuie sa stii ca primavara anului 2020 este sezonul in care rujul rosu revine in forta! Cea mai clasica nuanta si, in acelasi timp, cea mai provocatoare si spectaculoasa. Alege un ruj mat, pentru ca aspectul final sa fie ca desprins din cele mai recente colectii ale marilor case de moda.

    Cea mai noua tendinta lansata pe podiumurile de moda este machiajul pleoapelor in doua culori, in stil ombré. S-ar putea sa iti fie familiar din zona de hairstyling, iar acum a fost adoptat si in make-up. Alege doua culori puternice, aplica-le pe cate o jumatate de pleoapa, iar la mijloc mixeaza-le, astfel incat parca se dizolva una in cealalta. Mai exista si optiunea de a imparti pleoapa in trei, astfel incat pe langa cele doua culori de baza sa rezervi o treime si pentru a aplica auriu pe zona dinspre interior, ceea ce va crea un efect si mai spectaculos. Este un machiaj potrivit pentru serile in club, festivaluri sau pentru petreceri.

  • Articole similare