• Cum sa-ti serbezi mama intr-un mod creativ





    Mamele noastre sunt cel mai adesea persoanele care ne inspira cel mai mult in viata si, care, dincolo de legatura afectiva, ne sunt adevarate modele. Mamele sunt cele care au reusit sa balanseze sarcinile legate de cresterea copiilor cu viata profesionala, implicarea in familie dar si in comunitate. Mamele sunt cele care par cele mai apropiate de ceea ce inseamna un super erou, prin puterile magice de care par sa dispuna. Ele alina, asculta, inteleg, incurajeaza, sunt acolo pentru tine de cate ori ai nevoie.

    Pentru toate acestea, de ziua lor, mamele noastre merita sa le aratam cat de mult le iubim, le apreciem efortul si le vedem imensa disponibilitate emotionala. Noi venim cu cateva idei despre cum le puteti rasfata intr-un mod surprinzator in acest an :

    Un album foto personalizat. Chiar daca schimbati poze zilnic sau saptamanal, ideea unui album fizic cu poze de la reuniuni de familie, vacante sau alte momente in care ati fost impreuna, va fi o surpriza cu adevarat frumoasa.

    O zi speciala cu ea. Cu siguranta si tu si mama ta aveti un anumit program din care va este greu sa iesiti. Pe de alta parte, mama ta va fi placut suprinsa daca ii vei propune sa petreceti un timp special impreuna. Fie ca pur si simplu gatiti impreuna, vizionati un film, mergeti la shopping sau la coafor, timpul petrecut impreuna va fi unul de reconectare.

    Un city break sau o calatorie impreuna. A crea amintiri alaturi de cei dragi este una din cele mai mari calitati. Mamele noastre au avut vieti mult mai grele si mai complicate decat ale noastre si, de cele mai multe ori si-au sacrificat timpul pentru vacante. Este timpul ca acest aspect sa fie indreptat si mama ta sa fie plimbata si rasfatata, asa cum merita. Pentru a marca aceasta zi, nu trebuie sa faci un plan complicat de calatorie, este suficient sa alegi un obiectiv suficient de accesibil dar care stii ca ii va face placere.

    Un obiect de arta autohton. Cateodata este dificil sa gasesti timpul necesar pentru a fi impreuna, iar de la izbunirea pandemiei, acest lucru este cu atat mai complicat. De aceea, ideea de a-i oferi mamei un obiect special poate fi ceva care sa-i aduca bucurie. In ultimul timp, exista foarte multi artisti locali care reinterpreteaza obiectele ceramice intr-un mod mai proaspat si mai modern, iar un astfel de obiect decorativ, care are si o utilitate imediata, poate reprezenta un cadou memorabil.

  • Articole similare