• In toata luna martie ai LIVRARE GRATUITA la comenzile de peste 300 lei si 20% REDUCERE prin Tichet cora la comenzile cu ridicare din spatiul drive in limita a 100 lei/card/zi/persoana.

     


    In toata luna martie ai LIVRARE GRATUITA la comenzile de peste 300 lei si 20% REDUCERE prin Tichet cora la comenzile cu ridicare din spatiul drive in limita a 100 lei/card/zi/persoana.


    Campanie valabila in luna martie

    Nota: Reducerea nu este valabila pentru urmatoarele categorii de produse: BAUTURI ALCOOLICE SPIRTOASE, TUTUN, FORMULE DE LAPTE PENTRU SUGUARI DE PANA LA 1 AN SI CEREALE PENTRU SUGARI DE PANA LA 6 LUNI.

     

    - Comenzile plasate pe magazinele cora Cluj, cora Bacau, cora Ploiesti si cora Drobeta se pot ridica din zona Serviciul Clienti.

    - Comenzile plasate pe magazinele din Bucuresti (cora Lujerului, cora Pantelimon, cora Alexandriei) si cora Bratianu (Constanta) se pot ridica din spatiul dedicat drive. Accesul se face din afara magazinului.

    - Comenzile plasate pe magazinul cora Sun Plaza din Bucuresti pot fi ridicate atat din zona Serviciul Clienti, cat si din spatiul dedicat drive.

  • Articole similare