• Descoperă promoția: Adaugă bucurie fiecărei zile cu Cremosso!


    Descoperă promoția: Adaugă bucurie fiecărei zile cu Cremosso!

    Micile bucurii ale vieții vin din lucrurile simple. Iar forma pură a fericirii stă în puterea de a te bucura de fiecare moment al zilei. Din acest motiv, Cremosso îți este alături, marcându-ți bucuria printr-un succes măsurat în premii care constau în micile plăceri de zi cu zi - o doză de relaxare prin muzică, vizionarea filmului preferat sau savurarea unei cafele bune dimineața.

    Și cum te poți bucura de sursa ta de fericire? Ai doar câțiva pași simpli de urmat: în perioada 8 martie – 30 aprilie 2021, cumpăra oricare dintre iaurturile Cremosso în valoare de minimum 10 RON, înscrie numărul bonului pe www.cremosso.ro și poți câștiga premii zilnice sub formă de boxe inteligente, premii săptămânale constând în aparate de cafea Nespresso și marele premiu: un sistem home cinema.

    Așa că, orice ai alege – de la textura catifelată și gustul bogat al unui Cremosso Natur, până la toate plăcerile cu bucăți mari de fructe sau chiar un Cremosso Stracciatella cu ciocolată irezistibilă – cu Cremosso adaugi bucurie fiecărei zile și poți câștiga multe premii de răsfăț!

    Mai multe detalii despre această campanie, cât și regulamentul ei, le găsești pe www.cremosso.ro.


  • Articole similare