• Aplicatia cora: solutia pentru cumparaturile tale





    Pastrarea distantei sociale si evitarea aglomeratiilor reprezinta, inca, mize importante, din cauza situatie epidemiologice. Accesul la tehnologie si avantajele oferite de aceasta sunt, insa, facilitati care ne pot face viata mult mai usoara si ne pot ajuta sa avem aprovizionarea facuta la timp, in conditii sigure si cu economie de timp.

     

    Aplicatia cora, pe care o poti instala rapid si usor in telefonul tau, poate fi cel mai pretios aliat al tau in aceasta perioada. Este gandita special pentru a te ajuta sa gasesti cat mai repede in magazinele noastre tot ce ai nevoie pentru tine si pentru familia ta.

     

    Poti alcatui o lista de cumparaturi direct in aplicatie sau, la fel de usor, poti marca produsele tale favorite, astfel incat sa le gasesti mult mai simplu, daca obisnuiesti sa le cumperi frecvent. Odata lista de cumparaturi creata, cand vei ajunge in magazin vei putea vedea in timp real pretul fiecarui produs, dar si un total estimativ al cosului tau de cumparaturi.

     

    Atunci cand incerci sa gasesti un anumit produs, ai doua variante: il poti identifica cu ajutorul motorului de cautare sau poti scana codul de bare, astfel incat sa iti apara pe ecranul telefonului exact produsul respectiv.

     

    Una dintre cele mai importante functionalitati ale aplicatiei cora este cea de navigare. Aceasta te va directiona imediat catre zona din magazin in care se afla produsele care te intereseaza, astfel incat sa economisesti timp pretios si sa eviti cu succes aglomeratia.

     

    Nu uita nici de beneficiile de care se bucura clientii cora! Aplicatia iti ofera posibilitatea de a atasa cardul tau de fidelitate contului cu care te inregostrezi sau pe cea de a solicita pe loc un nou card cora. Astfel ai acces oricand la beneficiile tale (HiperPuncte, Tichete si cupoane). In plus, la casa de marcat poti scana cardul de fidelitate si tichetele valabile direct din telefon. 

     

    Daca ai deja un cont pe cora.ro, nu este nevoie sa iti faci unul nou pentru aplicatie. Trebuie doar sa introduci datele contului tau de pe cora.ro, iar inregistrarea va fi automata.

     

  • Articole similare