• Daca 2020 a fost anul in care ne-am coafat singure, ce va fi in 2021?

    2020 a fost anul in care fiecare femeie si-a luat in propriile maini soarta parului. De la mici ajustari, pana la aplicarea vopselei, si chiar mixuri de culori sau taiaturi mai indraznete, anul 2020 putem spune ca a fost unul foarte creativ si liber in materie de stiluri.

    Anul 2021 se anunta a fi un pic mai putin restrictiv, mai ales ca saloane au fost deschise in ultima perioada, insa frecventarea lor este inca sub semnul intrebarii, odata cu cresterea ratei de infectare si noi restrictii la care ne putem astepta oricand. Asadar, ce facem cu parul nostru in 2021? Care sunt coafurile lejer de intretinut, dar care arata bine si cool?

    Bobul scurt si dezordonat. Pentru ca se presupune ca si anul acesta vom ajunge la coafor mai rar si doar pentru situatii de urgenta, bobul scurt dezordonat, cu mai multe tipuri de taieturi si breton este cat se poate de acceptat.

    Bob lung, cu varfuri drepte si bucle lejere. Acest tip de coafura rezista mult timp si este usor de intretinut cu ajutorul unui spray fixativ.

    Par lung inscarit ca in ’70. Cu bucle multe si ample pentru parul ondulat sau cu o calota ampla si mai multe scari, cu varfuri ascutite, tunsorile anilor ’70 par sa se fi intors in 2021. Tonul l-au dat vedetele de la Hollywood, precum Selena Gomez, care au adoptat la inceputul anului acest stil. Tot ca o intoarcere in anii ’70 este si reinventarea stilului punk, coada de cal, asa cum am putut-o vedea la Rihanna.

    Coada de cal. Stilul coada de cal, extraodinar de eliberator in verile toride, este anul acesta cat se poate de in tendinte pentru femeile cu parul lung.

    Parul natural, subliniat cu un balayage light. In 2021, balayage-ul light, aplicat doar spre varfuri, va fi un trend care se va impune. Acesta lasa parul cat mai natural, prin urmare, mult mai usor de intretinut. In acelasi timp, confera o nota de chic si cool.

  • Articole similare