• Cea mai smart solutie de shopping online din cartierul tau

     


    Suntem din ce in ce mai presati de timp, asa ca shoppingul online isi face loc tot mai mult in agenda noastra, ca instrument pentru o mai buna gestionare a timpului.

    Retailul modern are insa solutii pentru clientii urbani, ocupati si grabiti. De exemplu cora a deschis la Bucuresti primul magazin cora Urban, in Avangarde City, din Militari Residence, in Bucuresti-Dudu.

    Cu ce difera de alte magazine? cora Urban este, in primul rand, un punct de ridicare a comenzilor plasate pe www.cora.ro. Asadar, daca locuiesti in zona Avangarde City, problema cumparaturilor e ca si rezolvata cu ajutorul cora.

    Ce aduce nou cora Urban? Comanzi online, din confortul de acasa sau de la birou, iar cora iti aduce comanda langă tine, aproape de scara blocului tau.

    Ai de bifat cativa pasi simpli pentru a plasa comanda:

    1. Intri pe cora.ro

    2. Te autentifici

    3. Selectezi magazinul cora Lujerului

    4. Umpli cosul – si ai de unde alege, pentru ca magazinul virtual cora listeaza peste 40.000 de produse

    5. Selectezi punctul de ridicare – Avangarde – Rosu – Chiajna, Str Tineretului nr. 17

    6. Selectezi data si ora ridicarii

    Dupa plasarea comenzii, pachetul este pregatit pentru tine si vei putea sa il ridici in maximum 12 ore din magazinul cora Urban aflat la o aruncatura de bat de casa ta. De exemplu, plasezi comanda dimineata la prima ora si o ridici seara, in drum spre casa.

    Nu dureaza mai mult de 5 minute vizita la cora Urban... dar asta depinde de tine pentru ca ai multe motive sa zabovesti in magazin, pentru cumparaturi de ultimă ora. Iar pe rafturile magazinului cora Urban gasesti peste 1000 de produse – paine si produse de patiserie si cofetarie proaspete, legume, fructe si salate, sandvisuri, produse de bacanie, bauturi alcoolice È™i nonalcoolice, snacks-uri, dulciuri, numeroase produse bio etc.

    Ce mai trebuie sa stii despre cora Urban? Serviciul de ridicare a comenzilor online este rapid, gratuit, fara costuri de livrare, iar preturile sunt la nivel de hipermarket.

    In plus, ai la dispoziție echipa magazinului, pe care o poti contacta telefonic la 0756 016 674 sau pe mail la adresa avangarde@cora.ro.

    Daca nu locuiesti in Avangarde City vestea buna este ca vom deschide alte magazine cora Urban in Bucuresti si in tara.

    Daca ai nedumeriri, poti consulta in filmuletul de mai jos, ghidul care te ajuta sa plasezi o comanda in 2 timpi si 3 miscari:



  • Articole similare