• Descoperă promoția Danone: Gătește ceva bun pentru cei dragi!





    Descoperă promoția Danone: Gătește ceva bun pentru cei dragi!

    Cei dragi nouă merită tot ce e mai bun. Să le fim aproape atunci când au nevoie de noi, să îi sfătuim, sau, de ce nu, să îi surprindem cu preparatele noastre delicioase. Când e toată familia în jurul mesei și mâncarea e mai bună. Zâmbetele lor sunt neprețuite, la fel ca sentimentul pe care-l ai când vezi că au mâncat cu placere. Pentru că știm cu toții cât e de important timpul petrecut împreună cu cei dragi, Danone a pregătit un nou concurs care e și gustos și norocos!

    Tot ce trebuie să faci este să cumperi produse de la Iaurtul Danone în valoare de 5 lei în perioada 15 februarie – 4 martie, să înscrii bonul pe www.iaurtuldanone.ro și să intri în cursă pentru a câștiga premii zilnice în vouchere eMAG sau premii săptămânale în multicookere Crockpot.

    Tu îi surprinzi pe cei dragi, iar Danone te surprinde pe tine. Dacă vrei să participi, poți afla mai multe detalii și regulamentul concursului pe www.iaurtuldanone.ro/promotie/regulament . Transformă cumpărăturile într-un prilej de bucurie pentru întreaga familie! 


  • Articole similare