• Tefal lansează G6, noua generație de vase de gătit

   


  Rețete savuroase, preparate perfecte și succes garantat. Tefal lansează G6, noua gamă de vase de gătit, care îmbină 3 tehnologii inovatoare: indicatorul termosensibil Thermo-Signal™, învelișul antiaderent performant din titan și baza de inducție Thermo Fusion™. Ești gata să impresionezi?

   

  Unlimited power and possibilities!

   

  Redefinește experiența gastronomică și explorează tehnici culinare inedite cu noua gamă Tefal Unlimited. Proiectate să răspundă cerințelor celor mai pretențioși experți în cooking, vasele din gama Tefal Unlimited sunt prevăzute cu învelișul antiaderent Titanium Anti-Scratch, care permite utilizarea ustensilelor metalice.

  Acesta este cu de până la 6 ori mai rezistent comparativ cu învelișul standard Tefal din titan și 100% sigur datorită materialelor utilizate ce nu conțin PFOA, plumb sau cadmiu.

  #BinedeȘtiut Vasele din seria Unlimited sunt compatibile cu toate sursele de căldură, inclusiv inducție.

   

  Fiecare sesiune de gătit, un succes!

   

  Bye-bye Thermo-Spot™, say hello to Thermo-Signal™! Fripturile suculente și legumele caramelizate depind de temperatura ideală de gătit. Cu noul indicator Thermo-Signal™, știi precis când tigaia a atins temperatura optimă, iar tu poți începe să gătești ca să obții preparatul perfect: crocant la exterior, fraged la interior!

   

  Distribuirea uniformă a căldurii este esențială pentru o gătire rapidă, corectă și omogenă. De aceea, Tefal G6 dispune de o nouă bază de inducție Thermo Fusion™, care asigură preparate perfecte și savuroase de fiecare dată.

   

  Deci, în final, care este secretul unui preparat reușit? Să folosești vasele de gătit în care ai încredere. Și nu uita că de acum poți înscrie în Club Tefal și tigăi, oale și oale sub presiune, iar 5 % din valoarea achiziției, se transformă în puncte.
 • Articole similare