• Accepta provocarea lui Chef Stefan Popescu


    Pe Chef Stefan Popescu ai avut ocazia sa il descoperi, pana acum, chiar in hipermarketurile cora, unde a sustinut nenumarate show-uri gastronomice cu public. Daca ai avut noroc si te-ai aflat in preajma, poate chiar ai si gustat din preparatele sale delicioase si inventive. Sau poate doar ai urmarit transmisiunile in direct ale sesiunilor sale de cooking si ai gasit acolo inspiratia, dar si trucuri pentru retete clasice sau originale.

    Acum, ai oportunitatea sa il regasesti pe Chef Stefan Popescu si pe canalul de YouTube cora Romania. Cu umorul, vitalitatea si dragostea de gastronomie care il caracterizeaza, iti va prezenta retete gustoase si sanatoase, din ingrediente proaspete, numai bune de pregatit pentru familia ta.

    De exemplu, pentru zilele in care vreti sa incercati o cina mai usoara, ce-ai zice de o salata cu burrata? O poti prepara extrem de simplu si de rapid, iar rezultatul ii va face chiar si pe cei mai mici sa inteleaga de ce aceasta branza italiana a ajuns extrem de cunoscuta si de folosita in cele mai mari bucatarii ale lumii!

    Daca tot a venit vorba de cei mici, ti-ai dori ca ei sa consume dulciuri mai sanatoase si mai putin procesate? Tot Chef Stefan te provoaca sa incerci reteta de batoane crocante invelite in ciocolata. Le va oferi copiilor gustul care le place atat de mult, iar tie bucuria ca le-ai pregatit ceva bun chiar cu mainile tale, din ingrediente pe care le-ai ales chiar tu. Unde mai pui ca reteta este extrem de simpla si vei constata ca ti-a iesit perfect chiar de prima data cand ai incercat-o!



    Ai inceput noul an cu hotararea de a actiona mai responsabil, iar decizia de a nu mai arunca mancare face parte din planurile tale cele mai importante in 2021? Chef Stefan este un sustinator al responsabilitatii alimentare si iti ofera solutii pentru a reinventa mancarea din frigider, astfel incat sa o consumi cu placere. Iata, de exemplu, reteta de Sarmosa, un fel de mancare delicios si consistent, la care poti folosi sarmalele care ti-au ramas la congelator, in urma sarbatorilor de iarna. Nu ar strica sa tii linkul la indemana si pentru sarbatorile care urmeaza.

    Iar pentru a ramane la curent cu toate retetele noi pe care Chef Stefan ti le va propune, tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la canalul de YouTube cora Romania si vei primi notificari de fiecare data cand apare un videoclip nou!

     

  • Articole similare