• Cand incepi ziua bine...

     


    Cand incepi ziua bine...

     

    ...stii ca este datorita unui mic-dejun gustos!

    Ai multe lucruri pe cap zilele astea. E ok, nu trecem printr-o perioada usoara. Ce este usor, insa, este sa integrezi in alimentatia zilnica produse pe baza de plante, chiar de la prima ora.

    Ce este si mai usor, este sa sorbi din Smoothie-ul tau pereche, pe care l-ai facut in maxim 5 minute, in timp ce te conectezi la sedinta pusa mult prea devreme. Cu sedintele nu te putem ajuta, insa te putem ajuta cu reteta unui Smoothie plin de antioxidanti, vitamine si gust:

     

    Smoothie-ul Tau Pereche:

    200ml Băutură Alpro Midgale, neîndulcită

    40g căpșuni

    45g afine

    40g zmeură

    1,5g busuioc proaspăt

    Frunze de mentă

     

    1.       Daca simÈ›i necesar, feliază fructele.

     

    2.       Aruncă-le în blender, împreună cu busuiocul. ÃŽntinde-te după afina aia care a căzut pe lângă, aminteÈ™te-È›i regula de 5 secunde.

     

    3.       Dă drumul la blender, toarnă smoothie-ul într-un pahar (sau halbă, bol, cană)

     

    4.       Poftă bună! PoÈ›i decora cu mentă pentru extra prospeÈ›ime. Poate că smoothie-ul tău e roz, dar cu vitaminele È™i antioxidanÈ›ii din el nu-i de glumă!

     

    Poate ca un Smoothie nu e chiar modul in care iti place tie sa iti incepi ziua. Poate ca sedintele tale incep mai tarziu, poate ca nu crezi ca un quiche cu Alpro iese absolut demential sau poate ca este duminica, te-ai trezit tarziu si ai chef de un maraton de seriale si niste clatite. Asa probleme, sa tot ai, pentru ca pe site-ul Alpro  gasesti retete pentru toate, iar pe site-ul cora gasesti ingredientele perfecte.

    Noi te sustinem in tot ce ai alege, iar pentru ca este inceput de an si stim ca multi dintre noi incearca sa manance mai sanatos, la comenzile care includ cel putin 2 produse Alpro fara zahar, iti oferim livrare gratuita.


    Acum chiar nu mai ai scuze pentru a sari peste micul-dejun!

     

  • Articole similare