• cora introduce serviciul cora Pro de comenzi pentru companii

    cora introduce serviciul cora Pro de comenzi pentru companii


    cora Romania, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, lanseaza serviciul cora Pro pentru companii, care include numeroase avantaje si beneficii.

    Permanent orientata sa fie cu un pas inaintea nevoilor clientilor sai, cora Romania vrea prin acest serviciu sa raspunda si nevoilor clientilor persoane juridice care cumpara deja din hipermarket datorita varietatii de gama, a preturilor si mai ales serviciilor oferite de catre echipa cora.

    Printre avantajele serviciului enumeram alocarea unui asistent cora pe durata procesului de aprovizionare, modalitati multiple de plata, reduceri si livrare gratuita pentru comenzi de peste 1000 de lei.

    Comenzile se plaseaza atat online cat si prin transmiterea unui email la adresa officepro@cora.ro. Astfel, clientii cora Pro pot opta sa se inregistreze, momentan, online cu cont de client persoana fizica sau trimitand datele companiei la adresa officepro@cora.ro, prin completarea unui formular. In al doilea semestru al acestui an va fi disponibila o sectiune online dedicata serviciului cora Pro.

    Dupa plasarea comenzii online, clientii trebuie sa trimita numarul acesteia la adresa officepro@cora.ro, comanda urmand a fi pregatita pentru ridicare sau livrare in maximum 2 zile lucratoare.

    „Acesta este un serviciu gandit in detaliu pentru companii, de aceea intregul pachet propus include avantaje care simplifica procesul de aprovizionare. Faptul ca ai la dispozitie o persoana dedicata din echipa cora, pe care o poti contacta in orice moment al procesului de aprovizionare, este categoric foarte util. Flexibilitatea conditiilor de plata este un alt avantaj, clientii putand opta pentru plata la termen, cash, card sau transfer bancar. Suntem convinsi ca marile si micile afaceri deopotriva vor gasi in hipermarketul cora un aliat de incredere”, a declarat Patricia Ciolca, Manager Proiect cora PRO.

    Cu atat mai mult cu cat hipermarketurile cora sunt recunoscute pentru varietatea de gama pe care o propun. In plus, cora vine  cu o experienta de peste 7 ani de comert online, ceea ce asigura o fluenta operatiunilor sale de livrare, un atu extraordinar pe o piata care, in urma pandemiei, s-a orientat peste noapte catre online.

    Angajatii firmei si partenerii afacerii care opteaza pentru serviciul cora PRO pot beneficia, de asemenea, de carduri cadou pentru cumparaturi. 

    In cazul produselor persisabile, cora organizeaza transportul lor la temperatura controlata. In plus, exista optiunea de a comanda si produse care nu sunt listate in magazinul online.

    In aceasta perioada, pentru comenzi de minimum 500 de lei (TVA inclus), este activata o reducere de 10% din valoarea primei comenzi, iar daca valoarea primei comenzi depaseste 1000 de lei (TVA inclus), la reducerea de 10% se adauga transportul gratuit oriunde in Bucuresti, Constanta, Cluj, Ploiesti, Bacau si Drobeta Turnu Severin. Pentru achizitii de minimum 1500 de lei in aceeasi luna se primeste o reducere de 10% la valoarea totala a comenzilor.

    Companiile pot alege dintr-o gama vasta de produse, de la birotica si papetarie, curatenie si igiena, la produse alimentare proaspete si congelate si cosuri cadou.

  • Articole similare