• Ce tunsori sunt la moda in 2021

     


    Anul 2021 a sosit si, odata cu el, noile repere de frumusete, promovate de stilisti si de industria frumusetii. Poate mai mult decat oricand, acesta este anul sperantelor si al nostalgiei dupa vremurile in care viata era mult mai simpla si mai libera. Acest lucru se reflecta chiar si in tendintele de hairstyle. Marele trend al anului va fi revenirea tunsorii cu chica, cea care evoca anii 80, poate una dintre cele mai relaxate perioade in lumea occidentala. Tunsoarea, ajunsa, ulterior, subiect de ironii se intoarce in forta pe prima pagina a revistelor si a fost afisata cu mandrie de vedete ale noii generatii, precum Miley Cyrus.

     

    O alta tendinta, desprinsa, de data aceasta, din prosperitatea si nonsalanta anilor 90, este tunsoarea in scari. Ai vazut-o, desigur, in multe seriale ale acelei epoci, purtata de personaje devenite legendare, cum ar fi Rachel din Friends. Acum o poti incerca si tu, fara teama ca ar fi iesita din moda, pentru ca este, din nou, cat se poate de actuala. In afara de faptul ca flateaza aproape orice conformatie a fetei, tunsoarea in scari are si avantajul ca este extrem de usor de purtat si de intretinut, atunci cand este executata corect la salonul de coafura.

     

    Tot nostalgia, insa dupa vremuri ceva mai indepartate, readuce in prim-plan un alt stil facut celebru de cinematografie: tunsoarea bob. Simpla si minimalista, ea nu a iesit, de fapt, niciodata din tendinte, devenind de mult timp un reper clasic de eleganta. Incadreaza perfect conturul fetei iar, anul acesta, o poti pastra perfect aranjata sau, daca ai un spirit mai rebel, o poti porta in usoara dezordine, amintind de stilul punk.

     

    Un alt element care isi ocupa locul printre trendurile in coafura este bretonul lung. Ceva mai pretentios, acesta necesita nu doar o mana priceputa pentru a fi taiat perfect, ci si atentie ceva mai multa ulterior, pentru ca forma sa are nevoie de intretinere, pentru a-si valorifica din plin potentialul. Daca, insa, aceste cerinte sunt respectate, bretonul lung poate oferi extrem de multa feminitate intregii tale aparitii.

  • Articole similare