• Obiceiuri mai bune, bacterii mai puține!


    Obiceiuri mai bune, bacterii mai puține!

    Campania Colgate-Palmolive "Sănătate & Prevenție" are scopul de a sublinia importanța prevenției în menținerea sănătății și de a accentua modul în care anumite obiceiuri sănătoase ne pot ajuta.

     

    În fiecare zi, milioane de oameni au încredere în produsele noastre pentru a se îngriji pe ei înșiși și pe cei pe care îi iubesc.

    Compania noastră, dedicată creșterii inovatoare și durabile, încearcă să proiecteze un viitor mai sănătos pentru toți oamenii, dar și pentru planetă, bazându-se pe știință, dar și pe creativitate.

    În campania "Sănătate & Prevenție" veți descoperi nu doar brandurile noastre de încredere, ci și sfaturi pentru sănătate și bunăstare:

     

     

    Spală-te pe dinți de două ori pe zi, pentru a te proteja mai bine împotriva bacteriilor din cavitatea orală!

    Pentru protecție superioară, încearcă pasta de dinți Colgate Total, care luptă împotriva bacteriilor de pe dinți, limbă, obraji și gingii*, prevenind reapariția plăcii bacteriene.

    *Nivel superior de reducere a bacteriilor de pe dinți, limbă, obraji și gingii, comparativ cu o pastă de dinți obișnuită, cu fluor, după 12 ore, după 4 săptămâni de utilizare continuă.

     

    Schimbă periuța de dinți după ce ai fost bolnav*!

    Pentru a preveni acumularea de bacterii pe perii periuței, înlocuiește periuța la fiecare 3 luni sau când ți-ai revenit după o răceală. O periuță de dinți nouă curăță cu până la 95% mai bine**.

    *infecții ale aparatului respirator

    **îndepărtarea plăcii bacteriene din spațiile interdentare, comparativ cu o periuță de dinți folosită de 12 săptămâni.

     

    Spală-te bine pe mâini!

    Pentru un moment de îngrijire și de armonie, folosește săpunurile lichide și solide Palmolive. Cu o formulă delicată și îmbogățită cu lapte hidratant, săpunurile Palmolive curăță pielea și o protejează împotriva uscării, lăsând mâinile moi și catifelate.

     

    Gama de săpunuri lichide și solide Protex, împreună cu gama de geluri de duș Protex, beneficiază de o formulă îmbogățită cu ulei din semințe de in și de un ingredient antibacterian natural, pentru a te proteja pe tine și pe familia ta.

     

    Curăță și protejează-ți casa!

    Beneficiază de protecție antibacteriană eficientă cu gama de detergent lichid sau spray multi-suprafețe Ajax Pure Home. Detergentul lichid și spray-ul Ajax Pure Home conțin acid lactic ca ingredient activ și conțin uleiuri esențiale în parfum.

  • Articole similare