• În perioada 12 ianuarie – 20 ianuarie la orice comandă online pe www.cora.ro primești un Danone SKYR cadou. Te invităm să încerci și tu noul Danone SKYR!

     


    Pentru că ne dorim să începem anul cu un aport crescut de energie ne-am gândit că și ție ți-ar placea noul Danone Skyr, în cele 3 variante ale sale, cu un conținut ridicat de proteina și 0% grăsime!

    Știai că SKYR este un produs cu origine islandeze care are o istorie de peste 1.000 de ani în zona nordică? Se spune că vikingii îl consumau în lungile lor expediții navale, datorită conținutului bogat în proteină.

    Cele 3 variante Danone SKYR urmăresc rețeta islandeză, au un conținut ridicat de proteină și 0% grăsime, ceea ce face ca produsul să fie unul sățios, cu o textură densă. Varianta SKYR Natural este ideală pentru cei care urmăresc o dietă bogată în proteine, fără zahăr. Cele două variante cu fructe au în plus un strat delicios de fructe care, combinate, sunt ideale pentru cei care preferă un dulce mai puțin vinovat.

    În perioada 12 ianuarie – 20 ianuarie la orice comandă online pe www.cora.ro primești un Danone SKYR cadou. Te invităm să încerci și tu noul Danone SKYR!

  • Articole similare