• Credem în puterea meselor luate împreună cu cei dragi

     



    De peste 70 de ani, brandul UNCLE BEN’S® a ajutat familiile să gătească împreună, oferindu-le soluții pentru mese ușoare, convenabile și, mai presus de orice, gustoase.

    Brandul UNCLE BEN’S®, brandul numărul unu de orez din lume, este mândru să ofere o gamă largă de feluri de mâncare din orez, cu arome și texturi care vă vor ajuta să aduceți un plus preparatelor, atât pentru feluri principale savuroase, cât și pentru garnituri convenabile. Producem o varietate de orez alb, brun integral și cu arome, cu timp de gătire cuprins între 90 de secunde și 10 minute.

    Produsele UNCLE BEN’S® sunt fabricate de Mars Food, parte a Mars, Incorporated, și pot fi găsite în toată lumea.

    SUSTENABILITATE

    Aflați mai multe despre munca noastră și a cultivatorilor de orez pe pagina noastră dedicată Sustenabilității. Am format parteneriate cu organizațiile locale și internaționale pentru a colabora în vederea creșterii sustenabilității orezului – acest lucru include îmbunătățirea practicilor de cultivare a orezului, încurajarea gestionării responsabile a apei și mobilizarea agricultorilor în vederea creșterii veniturilor.

    Orezul sustenabil este esențial pentru a îndeplini nevoile unei populații globale aflate în creștere. Orezul este baza zilnică în alimentația a peste 3,5 miliarde de oameni și asigură traiul pentru 19% din populația lumii. Cu toate acestea, cultivarea orezului are impact asupra mediului înconjurător. Practicile tradiționale de producție a orezului utilizează aproximativ 40% din totalul apei pentru irigații la nivel mondial și sunt răspunzătoare de până la 10% din emisiile globale de gaze cu efect de seră – și cererea de orez este în plină creștere.

    La Uncle Ben’s suntem dedicați obținerii orezului nostru într-un mod care creează beneficii împărtășite pentru fermierii noștri, mediul înconjurător și industrie. Lucrând prin intermediul parteneriatelor publice/ private și în teren, cu fermierii noștri, putem asigura recolte de orez de înaltă calitate pentru miliarde de oameni din toată lumea, care contează pe acest aliment pentru alimentația și traiul zilnic.

    Am lucrat împreună cu Programul ONU pentru mediu și cu Institutul Internațional pentru Cercetarea Orezului pentru a crea o Platformă pentru Orezul Sustenabil (SRP), o inițiativă care conduce industria spre sustenabilitate și ne-am angajat să obținem 100% din orezul nostru de la fermieri care lucrează pentru a atinge standardul SRP până în 2020 – o premieră în industrie.




  • Articole similare