• Răsfață-te în fiecare zi, cu gusturi unice din Franța!



    Imaginează-ți cum ar fi să trăiești în fiecare zi ca și cum ai fi într-o frumoasă vacanță, în Franța.

    Apoi încearcă PRESIDENT Rondelé și-o să-ți faci imediat o idee!

     

    PRESIDENT Rondelé este o cremă de brânză, aerată și tartinabilă, cu textura fină a unui mousse. Gustul bogat vine din varietatea de arome a ingredientelor provenite din faimoasele regiuni franceze.

     

    Aceste brânzeturi fine și pline de savoare sunt excelente pentru a fi întinse pe biscuiți-crackers sau pe pâinea crocantă. Poți să le folosești la garnisirea de canapeuri, să te bucuri de ele alături de câțiva covrigi proaspeți sau le poți incorpora în diverse aluaturi, cum ar fi pâinicile crocante. Le poți adăuga și peste o friptură suculentă pentru un plus de savoare.

     

    PRESIDENT Rondelé oferă un plus de gust din încântătoarea Franță tuturor celor care știu ce își doresc, care se bucură de viață și sunt deschiși către nou, tuturor oamenilor care caută cele mai bune produse pentru ei și cei dragi.

     

    Începem călătoria pitorească în Dordogne, o regiune plină de castele antice și nuci bătrâni la umbra cărora turiștii adoră să se odihnească. Și când vine vorba de inspirație culeasă din această zonă, ne lăsăm duși de val, exact așa cum s-a întâmplat și cu crema de brânză PRESIDENT Rondelé cu nuci din regiunea Dordogne.

     

    Regiunea Poitou - un mic colț de rai, cu climă blândă, dealuri line, stridii care cresc pe fundul mării și francezi detașați care iau viața ca pe o încântare. Din această regiune provine și laptele de capră, ingredientul magic al cremei de brânză PRESIDENT Rondelé.

     

    Dacă te întrebi cum este în regiunea Garonne, atunci gustă din crema de brânză PRESIDENT Rondelé cu ierburi și usturoi provenite din această regiune plină de căsuțe ce se înalță liniștite pe marginea lacurilor.

     

    În regiunea Camargue, dunele, pășunile, pădurile și sărăturile se completează reciproc, formând cea mai mare deltă din Europa. Vântul e rece și uscat, iar câmpurile cu sărături ne-au inspirat pe noi să facem un produs unic, desprins din inima acestei regiuni mirifice - PRESIDENT Rondelé, cremă de brânză cu sare de Camargue.

     

    Răsfață-te în fiecare zi cu gusturi unice și descoperă acel "joie de vivre" cu cele patru sortimente delicioase. Te invităm să încerci și tu noua gamă PRESIDENT Rondelé. Bon appétit!

     

    În perioada 17 februarie – 2 martie 2021 la orice produs PRESIDENT Rondelé achiziționat din hypermarketurile Cora sau de pe www.cora.ro primești 10% discount.

     

     

  • Articole similare