• Valentine’s Day: Idei de cadouri pentru el

     

    Valentine’s Day este un bun prilej de a-i arata persoanei speciale din viata noastra cat de mult inseamna pentru noi. Putem face lucrul acesta intr-o multime de feluri, care sa nu implice neaparat cadouri materiale. Insa, daca doresti sa ii oferi si un dar iubitului tau, iata cateva idei de cadouri care chiar au sanse bune sa ii placa:

    Daca ii cunosti preferintele in materie de vin, o sticla cu aceasta licoare o sa ”pice” perfect, mai ales daca aveti in plan o seara romantica. Daca vinul nu este un subiect la care sa te pricepi in mod deosebit, ai la indemana doua variante: fie ii studiezi ”colectia” de acasa, fie ii intrebi unul dintre prietenii apropiati ce recomandari are. Ai grija, insa, sa cumperi vinul dintr-un magazin specializat, unde ai o garantie cu privire la calitatea acestuia.

    Daca iubitul tau este pasionat de gadgeturi, o statie de incarcare a telefonului este un dar care cu siguranta o sa-i prinda bine. Cu atat mai mult daca gasesti un model realizat din lemn sau dintr-un material care imita lemnul, se poate intregra perfect intr-un decor masculin, in cazul in care acesta este genul lui.

    In cazul in care stilul lui este unul mai degraba relaxat, o surpriza placuta ar putea fi un abonament la un serviciu de livrari care ii aduce acasa, periodic, berea preferata sau snak-urile care ii plac cel mai mult, Avantajul este ca isi va aminti de gestul tau pe toata durata derularii acestui serviciu. Alte variante din acelasi concept pe care merita sa le iei in calcul sunt abonamente la meciurile echipei preferate de fotbal sau la teatru, in cazul in care preocuparile sale sunt si in zona artistica.

    Un alt cadou care ii va fi la indemana si care il va face sa se gandeasca cu drag la tine, de fiecare data cand il foloseste, este o cutie eleganta, eventual imbracata in piele, in care sa isi pastreze castile audio pe care le foloseste pentru a asculta muzica la smartphone sau sistemul handsfree pe care il utilizeaza atunci cand se afla la volan.

  • Articole similare