• Curcan la grătar cu roșii uscate, rodie și orez mediteranean

     

    Curcan la grătar cu roșii uscate, rodie și orez mediteranean

    25 min

    4 Porţii

    Ingrediente

    Preparare

    1. Tăiați pieptul de curcan pe lungime, în jumătate, și ungeți-l ușor cu ulei.
    2. Așezați curcanul pe grătar și lăsați la gătit pentru 5 minute pe fiecare parte.
    3. În timp ce se gătește curcanul, tăiați cubulețe roşiile uscate, pătrunjelul și castravetele.
    4. Rulați rodia pe un tocător, pentru ca semințele să iasă mai ușor. Tăiați rodia în două, apoi, cu ajutorul unei linguri mari, loviți coaja rodiei, până ies toate semințele.
    5. În cuptorul cu microunde, într-un vas rezistent, puneți mazărea și 10 linguri de apă caldă, după care lăsați mazărea la microunde pentru 2 minute, scurgeți apa și dați deoparte vasul.
    6. Încălziți orezul Uncle Ben’s.
    7. După ce curcanul s-a gătit complet, tăiați-l în fâșii de câte 1 cm.
    8. Într-un vas mare, puneți toate ingredientele și amestecați-le pentru a face o salată, serviți-o și savurați-o.

     

  • Articole similare