• Cum sa ai parte de Sfantul Valentin in plina pandemie

     


    Ah, luna dragostei tocmai a inceput iar ziua de 14 Februarie se apropie cu pasi repezi. Cina in oras la lumina lumanarilor, petreceri cu sampanie si ciocolata ? Nu si in acest an ! Chiar daca anul acesta iubirea nu va mai fi aratata in felurile cunoscute, cine spune ca nu putem avea o zi de Sfantul Valentin la fel de reusita ? Pentru asta trebuie doar sa fim creativi si sa gasim alte cai de a fi impreuna cu persoana iubita. Venim si noi cu cateva idei din care ti-ai putea gasi inspiratia :

     

    Organizeaza un mic dejun supriza in pat. O zi nici ca poate incepe mai bine decat cu un mic dejun bogat, colorat si imbucurator. Noi te sfatuim sa pregatesti mini sandvisuri sau clatite americane in forma de inima. Este un mod simplu si creativ de a spune “te iubesc” iar ziua aceasta se va transforma in unul din momentele voastre memorabile.

     

    Surprinde-ti perechea cu un outfit asortat. Orice sarbatoare devine mai festiva atunci cand iti potrivesti hainele cu perechea ta sau cu alti membri ai familiei. Pentru Valentine’s Day iti recomandam tricouri asortate cu un mesaj simpatic.

     

    Pegateste mici suprize dulci. Briose sau biscuiti in forma de inima cu decoruri simpatice pentru Valentine’s ? Aceasta este o idee care iti va transforma casa intr-o mica oaza romantica. Adauga la acestea si doua cupe de sampanie, iar atmosfera va vibra de romantism.

     

    Daruieste-i un album foto original. Chiar daca presupune un pic efort de cautare si selectare, printarea unui album foto cu voi doi, cu poze din calatoriile realizate impreuna, sau poate poze din vacante si de la evenimentele la care ati fost impreuna, va fi o mare bucurie. Fotografiile le puteti insoti de diverse mesaje sau citate prin care sa va aratati afectiunea.

     

    Trimite-i flori si ciocolata printr-un curier. Cu siguranta nu este o supriza pentru nimeni ca fetele adora ciocolata buna si florile. Daca nu poti fi cu persoana iubita anul acesta, o surpriza la fel de frumoasa este sa-i trimiti printr-un  curier o selectie de ciocolata premium, insotita de un buchet cu florile ei preferate.

     

    Da startul unui maraton de filme in fata unui platou de branzeturi fine. Anul acesta abordarea relaxata pentru Valentine’s Day se potriveste cel mai bine. Pregateste-ti cele mai confortabile haine de casa, un platou cu branzeturi, un vin bun si telecomanda pregatita pe Netflix sau HBO pentru a vedea impreuna serialul vostru preferat sau o selectie de filme pe care doreati demult sa le vedeti impreuna.

     

  • Articole similare