• Ofera experiente celor dragi

     



    Daca ai ramas in pana de idei pentru cadourile celor dragi, iti venim in ajutor cu o idee inedita: ofera experiente, nu obiecte ! O astfel de experienta cadou este o ocazie nemaipomenita pentru ca cei dragi tie sa experimenteze ceva nou, sa isi depaseasca o teama si chiar o oportunitate de a se cunoaste mai bine.

     

    Chiar si in pandemie, poti oferi cuiva drag o experienta de calatorie ! Un voucher pentru cazare, valabil cel putin un an de zile,  intr-un loc retras care ofera posibilitatea de a te deconecta si relaxa in siguranta este un cadou ideal in aceasta perioada in care toti visam la vacante. Cu siguranta orice calatorie aduce cu sine nu doar relaxare ci si autocunoastere – expusi unor experiente noi, ajungem sa ne cunoastem mai bine.

     

    Un voucher pentru scoala de soferi este un alt mod prin care iti poti incuraja prietena/prietenul sa treaca peste frica sau limitele proprii ! Experientele care ne testeaza limitele ne imbogatesc viata atunci cand suntem deschisi sa incercam lucruri noi. Uneori este nevoie doar de un mic imbold pentru a descoperi noi universuri ! 

     

    Nu mai stii ce cadou sa ii oferi sotului ? O experienta unica alaturi de un instructor de condus defensiv, unde nu doar ca isi va perfectiona stilul de condus, dar va deveni si constient de pericolele din trafic si va fi pregatit pentru a reactiona la timp in orice situatie. Fie ca e sofer amator sau profesionist, o astfel de experienta poate fi interesanta, mai ales atunci cand te expune unui nou mod de a privi lucrurile.

     

    Stii ca prietenul/prietena urmeaza sa plece intr-o vacanta ? Ofera-i cadou o excursie suplimentara sau o experienta locala : o degustare de vinuri daca stii ca este amator/amatoare, un tur ghidat la un obiectiv turistic interesant sau, de ce nu, un workshop de o zi. Astfel de experiente te ajuta sa intelegi mai bine cultura locala, sa cunosti oameni interesanti si sa iti descoperi pasiuni noi.

     

    Oferind o experienta, nu un obiect, transmiti celor dragi faptul ca ii asculti si esti atent la nevoile acestora. Iar experientele prin care trec raman in amintire o viata intreaga, fie ca sunt locuri noi descoperite, senzatii noi sau constientizari despre sine.

  • Articole similare