• Da start Craciunului tau la cora

     


    Intr-un an greu, cu multe incercari de toate felurile, nevoia de a ne bucura si de a simti magia Craciunului este mai intensa ca oricand. Pentru ca anul acesta Craciunul va fi petrecut in familia restransa, pregatirile de sarbatoare vor capata o noua semnificatie si intensitate. Acest Craciun va fi mai intim si cu mai mult timp pentru a reflecta la ceea ce suntem si ceea ce vrem sa devenim. Si pentru ca atmosfera din casa sa fie una magica, decorurile trebuie sa fie pe masura. Magazinele cora te asteapta cu propuneri spectaculoase pentru acest Craciun.

     

    Special pentru tine si bucuria familiei tale, am creat in magazinele noastre un adevarat rai al decoratiunilor de Craciun. De la globuri de toate felurile si culorile, pana la beteala, diferite tipuri de ghirlande decorative, role de margele, stelute È™i fundiÈ›e, luminite pentru Craciun, brazi artificiali, poti gasi tot ceea ce ai nevoie pentru decorul casei tale.  In cazul în care te gandesti la masa festiva, cora ti-a pregatit nenumarate solutii: seturi de farfurii decorative, fete de masa tematice, sfesnice, lumanari parfumate, coronite impletite.

     

    Chiar daca de acest Craciun va fi mai greu sa oferi personal cadouri celor dragi, acest lucru poate fi facut si de la distanta, prin intermediul postei sau al curierilor. Daca iti place sa daruiesti si stii ca un mic cadou de la tine ii va bucura, nu renunta nici anul acesta la acest obicei. La cora gasesti cadouri pentru mari si mici, potrivite pentru toate buzunarele. Pentru cei mici, oferta cora este ca in fiecare an consistenta si gata sa satisfaca orice copil. Daca acesta este un mic constructor, vei gasi la cora nenumarate jocuri de constructie, de la cele cu piese lego, pana la cele pe baza de magneti. Pentru copiii artisti, cora s-a pregatit cu o mare varietate de jocuri in care copiii isi pot demonstra talentul si maiestria. Pentru copiii care adora jocurile de rol, pe rafturile de la cora se pot gasi : truse medicale, bucatarii, papusi si bebelusi, pistoale pentru baietii care se viseaza eroi, masinute din desene animate, cu telecomanda sau utilitare. Pentru copiii mai mari, jocurile de masa sunt un cadou ideal. Acestea nu doar ca le antreneaza strategia si inteligenta, insa pot fi extrem de amuzante, mai ales daca sunt jucate in familie.

     

    Si pentru ca vorbim de Craciun, dulciurile sunt si anul acesta un mare punct de atractie in magazinele cora. Fondate, trufe, bomboane fine de ciocolata, ciocolata cu tot felul de arome si dichisuri, acestea sunt ideale pentru intregirea oricarui cadou de sarbatori. cora te astepta si cu o selectie bogata de cozonaci, panetone si cele mai fine prajituri, astfel incat masa de Craciun sa fie terminata intr-o nota dulce si aromata.

     

    Magazinele cora, fizic sau online, te asteapta sa construiti impreuna magia Craciunului, care ne face sa devenim mai buni, mai senini, mai increzatori!

  • Articole similare