Ingrediente
- 450g creveți decorticați
- 1 lingură ulei de măsline
- ½ cană ceapă tocată
- ½ cană ardei gras tocat
- 2 căței usturoi mărunțiți
- 2 linguri mix de mirodenii(1 lingură pudră de chilli, ½ lingură din fiecare: pudră de usturoi, pudră de ceapă, oregano uscat, chimion, boia, sare, piper negru)
- 16 felii branza Campina Gouda
- 6-8 tortilla
- Coriandru proaspăt
Preparare
Încingeți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul. Gătiți pentru 1 minut.
Adăugați creveții și mixul de mirodenii și lăsați 1-2 minute pe foc. Scoateți compoziția din tigaie.
Stergeți tigaia cu un prosop de bucătărie. Încingeți o lingură de ulei vegetal. Puneți câte o tortilla în tigaie și adăugați pe o parte 2 felii de branza Campina Gouda, 5-6 creveți și alte felii de cașcaval. Impăturiți tortilla în două și coaceți în tigaie pentru 2-3 minute sau până ce devine aurie și crocantă. Repetați procesul pentru restul ingredientelor.
Serviți cu smântână, salsa sau goacamole.
Porții 6-8
Timp de preparare 5 minute
Timp de gătire 10 minute