• Quesadillas Crocante cu Creveți si branza Campina Gouda


     


    Ingrediente

     

    • 450g creveți decorticați
    • 1 lingură ulei de măsline
    • ½ cană ceapă tocată
    • ½ cană ardei gras tocat
    • 2 căței usturoi mărunțiți
    • 2 linguri mix de mirodenii(1 lingură pudră de chilli, ½ lingură din fiecare: pudră de usturoi, pudră de ceapă, oregano uscat, chimion, boia, sare, piper negru)
    • 16 felii branza Campina Gouda
    • 6-8 tortilla
    • Coriandru proaspăt

     

    Preparare

    Încingeți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul. Gătiți pentru 1 minut.

    Adăugați creveții și mixul de mirodenii și lăsați 1-2 minute pe foc. Scoateți compoziția din tigaie.

    Stergeți tigaia cu un prosop de bucătărie. Încingeți o lingură de ulei vegetal. Puneți câte o tortilla în tigaie și adăugați pe o parte 2 felii de branza Campina Gouda, 5-6 creveți și alte felii de cașcaval. Impăturiți tortilla în două și coaceți în tigaie pentru 2-3 minute sau până ce devine aurie și crocantă. Repetați procesul pentru restul ingredientelor.

    Serviți cu smântână, salsa sau goacamole.

     

    Porții 6-8

    Timp de preparare 5 minute

    Timp de gătire 10 minute

     

  • Articole similare