• Zuzu aduce iaurtul Divin de pe Muntele Olimp

     


     Iarna, când organismul nostru se adaptează la vremea rece È™i la ziua cu mai puÈ›ină lumină, o alimentaÈ›ie pe măsură este la fel de importantă. Produsele bogate în proteine ne ajută cel mai mult în anotimpul rece. Iar Zuzu Divin este iaurtul ideal - bun, cremos, hrănitor È™i intens.

    Zuzu Divin vine de pe Muntele Olimp, din casa zeilor, și creează o experiență grecească autentică. Este un iaurt divin de fin care nu doar hrănește, ci transformă experiența de a mânca într-o plăcere.

    Zuzu Divin oferă un gust intens, ingrediente naturale, iar sortimentul cu fructe este o desfătare - are un strat de dulceață savuros cu bucăți de fructe. Zuzu Divin este obținut prin tehnologia unică ultrafiltrare, care îl face bogat în proteine și dens.

    Zuzu Divin iaurt în stil grecesc se află la raft în două sortimente albe  – iaurt natural cu 2% grăsime È™i iaurt natural cu 10% grăsime È™i în 3 sortimente cu fructe – căpÈ™uni, caise È™i cireÈ™e. Sortimentele cu fructe sunt ambalate în straturi, o tehnologie unică în categoria iaurtului grecesc.

    Zuzu Divin este foarte apreciat de consumatori, care l-au descris în mod spontan ca un iaurt „perfect”. Beneficiile principale preferate de consumatori sunt: cremozitatea, faptul că este un produs echilibrat, gustul proaspăt È™i plin al produsului. Este perceput ca un produs de consumat în fiecare zi, la micul dejun.

    In perioada 01.12.2020- 31.12.2020, cumpara oricare 6 produse din gama Zuzu Divin si beneficiezi de transport gratuit.

     


  • Articole similare