• Spiritul Craciunului nu vine chiar singur. Ce poti face pentru a-l aduce chiar la tine acasa

     



    Numaratoarea inversa a Craciunului a inceput, iar daca nu ai intrat inca in spiritul sarbatorilor, vestea buna este ca mai ai inca timp. Aceasta perioada este tare frumoasa, cu multa speranta, bucurie si darnicie, iar tu poti sa aduci acest spirit cat mai aproape de ai tai dragi. Asemeni celebrului calendar Advent, iti propunem ca fiecare zi in care ai un pic de timp liber sa o dedici redescopeririii Craciunului. Iata cateva idei:

    Descopera filmele de familie despre Craciun. La acest capitol oferta este destul de consistenta, iar HBO si Netflix au suficienta marfa. Iti lasam si noi cateva titluri ale celor mai frumoase filme de Craciun, unele noi, altele mai vechi : Cronicile Craciunului (2020), Klaus (2020), Prietenii lui Mos Craciun (2010), Cum a furat Grinch Craciunul (2000), Ingeri de Zapada (2007).

    Decoreaza casa. Probabil ca cea mai rapida si sigura activitate prin care vei intra in spiritul Craciunului este sa incepi decorarea casei. Fie ca te hotarasti sa cumperi un brad artificial sau natural, optiunile sunt nenumarate. Pentru inspiratie si preturi avantajoase, magazinele cora, fizic si online, te astepta cu nenumarate propuneri.

    Pregateste meniul de Craciun. Nu, nu iti spunem sa te apuci deja de gatit, insa poti pregati o lista cu felurile de mancare pe care vrei sa le faci anul acesta. Exista varianta de a merge pe un meniu clasic, traditional, cu afumatura, racituri, sarmale, carnati, friptura de porc si cozonac sau varianta in care vrei sa dai o nota de inedit Craciunului, pastrand o parte din retele traditionale dar inovand cu feluri internationale. Spre exempu, curcan umplut in loc de porc, babka cu ciocolata sau scortisoara in loc de cozonac. Si poate vrei si un tort. Pentru toate acestea, te asteptam cu retete pe blogul nostru si cu ingrediente in magazinele cora.

    Pregateste lista de cadouri. Incepe surfing-ul dupa idei de cadouri si nu lasa ca ultima saptamana inainte de Craciun sa te prinda fara cadouri cumparate. Mai ales in aceasta perioada nu vei dori sa te inghesui cu multi oameni sau sa nu mai gasesti ceea ce iti propusesei. Catalogul cora de Sarbatori este plin de idei si propuneri pentru cei mari si pentru cei mici.

    Bricoleaza. Dincolo de decoratiunile pe care le poti cumpara, vei simti cu o intensitate crescuta spiritul Craciunului daca vei bricola chiar tu anumite decoratiuni. Pentru familii, aceasta este o ocazie extraordinara de a petrece timp impreuna, de a se distra impreuna si de a ramane cu amintiri frumoase.

  • Articole similare