• Manichiura: accesoriul tau festiv de sarbatori



    Anul acesta, nu vom avea parte de petreceri fastuoase de sarbatori. Situatia epidemiologica ne impune sa restrangem seara de Craciun sau de Revelion la cercul apropiat al familiei. Chiar si asa, in asteptarea unor vremuri mai bune in care viata noastra va reveni la normal, este firesc sa ne dorim un pic de stralucire pentru aceste ocazii deosebite. Daca tinutele extravagante nu ti se par potrivite pentru o petrecere de dimensiuni reduse, poti aduce nota de fast si de glamour prin intermediul manichiurii. Ea va deveni, astfel, accesoriul care te va face sa simti ca, totusi, este o seara speciala. Iata cateva idei:

     Iti place manichiura frantuzeasca, insa o gasesti prea oficiala pentru o astfel de ocazie? O poti transforma foarte usor intr-una perfect potrivita pentru Revelion, daca, in loc de alb, folosesti nuante metalice pentru varful unghiilor!

     Pentru un plus de extravaganta, poti adauga la aceasta varianta de manichiura frantuzeasca si autocolante speciale pentru unghii, in forma de stelute. Va avea un aer mai vesel, adica exact ceea ce ne trebuie la finalul acestui an.

     Glitterul este un alt element pe care il poti folosi in manichiura ta de sarbatori. Il poti gasi in componenta unor lacuri de unghii, dar si separat, ca produs de sine statator, Il poti folosi dupa pofta inimii, pentru ca acesta este momentul in care nu este nevoie sa facem ”economie” la stralucire.

     Daca iti doresti ca extravaganta unghiilor tale sa atinga nota maxima (si este perfect de inteles aceasta stare de spirit), atunci poti aplica pe unghii diverse accesorii: cristale, mici ”perle” sau benzi adezive speciale in culori metalice.

     In cazul in care stilul tau este unul clasic, atunci nu uita ca unghiile colorate in rosu profund vor fi intotdeauna la moda si extrem de elegante. Nu evita aceasta culoare, daca ti se potriveste. Alte variante mai ”temperate”, insa perfect potrivite pentru noaptea dintre ani sunt lacurile de unghii aurii sau argintii, pe care le poti purta cu maxima incredere.

  • Articole similare