• Un Revelion memorabil


    Work from home, party from home... home – acasa este cuvantul de ordine anul acesta.

    Sunteti pregatiti pentru cea mai incantatoare petrecere acasa?

    Ne apropiem de finalul unui an care ne-a testat la maximum capacitatea de adaptare, intelegerea, rabdarea, creativitatea. A fost un an al renuntarii pe toate planurile –  la intalnirile cu prietenii, la calatoriile cu care eram obisnuiti, la rutina de munca si in ansamblu la viata cu care eram obisnuiti.

    2021 se anunta a fi anul in care apar premisele intoarcerii la normalitate, iar o conditie esentiala sa fie mai bun este sa il incepem cum se cuvine.

     

    Sa incheiem, asadar, 2020 cu gandul ca suntem mai puternici si poate un pic mai intelepti si sa privim cu speranta spre viitor.

     

    In acest sens, o petrecere de Revelion organizata cum se cuvine ne poate ajuta sa cream starea de spirit potrivita acestui moment special al anului. Chiar daca nu veti straluci pe ringul de dans nu inseamna ca nu veti avea o petrecere memorabila, inconjurat de familie.

     

    Asa ca pregatiti-va temeinic pentru Revelionul de acasa! Sunteti doar la cativa pasi distanta.

     

    1.       Decor de basm – bradul de Craciun isi face deja treaba minunat, ramane sa adaugati cateva elemente de stralucire – lumanari, beculete, flori proaspete, baloane rosii si aurii. Daca sunteti in pana de idei, gasiti inspiratie si numeroase decoratiuni in hipermarketurile cora.

     

    2.       Cina trebuie pregatita in cele mai mici detalii – daca nu stiti ce sa mai gatiti, cora va vine din nou in ajutor. Trebuie doar sa rasfoiti acest catalog pentru a pregati un meniu delicios, cu ajutorul sfaturilor lui Chef Stefan!

     

    3.       Regina & regele balului – ne-am saturat cu totii de telemunca si de tinuta lejera purtata in biroul de acasa. Asa ca haideti sa renuntam la trening si papuci si sa imbracam tinutele pe care obisnuiam sa le purtam la cele mai glam petreceri. Rochia de seara, costumul, pantofii cu toc, bijuteriile sunt un must in noaptea de Revelion si anul acesta cu atat mai mult. O tinuta impecabila face minuni pentru starea de spirit si sta in puterea voastra sa va mobilizati si sa ii surprindeti pe cei dragi cu un look de senzatie!

     

    In plus, ce ocazie mai buna aveti sa renuntati la masca si sa va creati un make-up de sarbatoare. Mai tineti minte cand ati folosit ultima oara fon de ten, ruj sau mascara?

     

    Un final touch... o coronita aurie, confectionata manual, si regina balului e pregatita sa dea tonul petrecerii.

     

    Oglinda, oglinjoara, cine e cea mai frumoasa asta seara?

     

    4.       Time for a speech

     

    Ne-am obisnuit sa facem bilanturi si sa stabilim rezolutii pentru noul an. Asa ca pregatiti sampania si un speech in care sa impartasiti gandurile voastre, temerile, sperantele, planurile si asteptarile de la anul care vine.

     

    5.       Time to zoom

     

    Vreti sa aveti alaturi familia extinsa si cei mai buni prieteni, oriunde s-ar afla ei? Nimic mai simplu, organizati o sesiune online pentru a transmite urarile de Anul Nou!

     

    La multi ani!

  • Articole similare