• Proiectul ”Reactie pentru educatie”, realizat de Narada in parteneriat cu cora Romania, nominalizat la premiile Business Challenges



    Perioada pandemiei a fost, pentru noi toti, o perioada complicata. Însa tocmai perioadele complicate sunt cele care ne scot la lumina umanitatea, generozitatea si ne fac sa identificam poate mai bine decat oricand locurile unde este nevoie de ajutorul nostru. Toate proiectele care au fost nominalizate in competitia Business Challenges organizata de Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) au marele merit de a fi adus in societate binele, cand era cu adevarat nevoie de el.

    Suntem mai mult decat onorati ca am fost inclusi printre cei nominalizati. Organizatia Narada este cea care, cu sprijinul cora Romania, a ajutat multi copii defavorizati sa aiba acces la educatie, in vremea pandemiei, si sa isi continue astfel drumul esential al invatarii. Proiectul ”Reactie pentru educatie” este un exemplu al felului in care ne putem mobiliza rapid si eficient, pentru a-i ajuta pe semenii nostri sa depaseasca momentele de cumpana.

    Multumim pentru nominalizare si le dorim succes si celorlalti concurenti, la ceremonia de premiere de joi seara!

    Reactie pentru Educatie” este initiativa ONG-ului Narada, cu sprijinul cora Romania si sustinerea Ministerului Educatiei si Cercetarii. Scopul ei a fost crearea unei platforme colaborative pentru scoli, care faciliteaza accesul la educatia la distanta a peste 30.000 de profesori si elevii lor, in contextul provocat de pandemia COVID-19. În cadrul acestui proiect, 8 comunitati defavorizate au primit kituri de echipamente pentru educatia la distanta. Profesorii si copiii au beneficiat de asemenea de continut de educatie alternativa disponibil gratuit pe toata perioada in care scolile raman inchise.

    Daca vrei sa iti rezervi un loc pentru a vedea gala, click aici: bit.ly/2K1rfe5

  • Articole similare